Dirk Boehlé
 
Beachvolleyballer

Nieuws


Terug naar overzicht

28-05-2023

Goede seizoensstart 2023!

Mees en ik zijn dit beachvolleybal seizoen goed begonnen, erg blij mee :) Na een winter hard trainen op de Sportcampus in het Zuiderpark onder leiding van Roland Rademaker zijn we het seizoen gestart met 3 overwinningen. We zijn onderdeel van het jong (talenten) programma van beachvolleybal team Nederland. Obviously is Mees als 19 jarige daar echt onderdeel van en ben ik vooral blij dat ik ook gebruik kan maken van dat programma. Naast dat ik zelf met Mees veel getraind heb, heb ik sinds deze winter ook trainingen gegeven voor Beachvolleybal Team Nederland. Erg leuk om deze stap te maken en deze dubbelrol als speler en trainer in te vullen. Kortom veel positieve ontwikkelingen!

We zijn samen met onze trainingsgroep (Erik Nijland/Yannick Verberne & Sam van de Loo/ Quinten Groenewold) in april nog op een trainingsstage geweest naar Turkije (Club Kastalia). Erg fijn om daar nog voor het seizoen veel buiten getraind te hebben en ook wedstrijden tegen internationale teams te spelen. Veel andere Nederlandse beachvolleyballers waren daar ook met een georganiseerde beachvolleybal reis, kortom ook veel gezelligheid.

Zoals eerder gezegd zijn Mees en ik het seizoen goed begonnen met 3 overwinningen uit 3 toernooien. Allereerst hebben we het Nederlands Kampioenschap King Of The Court gewonnen in Breda op 11 & 12 mei, een week later hebben we de eredivisie in Apeldoorn op onze naam geschreven en de week daarop hebben wij dit opnieuw gedaan bij de eredivisie in Heerlen. Erg leuk!! Binnenkort gaan we ook weer deelnemen aan internationale World Tour wedstrijden, kijken of we daar ook potten kunnen breken. We kijken ernaar uit!

Mijn trouwe sponsor Goodlife Pharma ondersteunt mij ook dit seizoen weer, zonder hun hulp is het voor mij niet mogelijk om een dergelijke zomer te draaien zoals we dat nu gaan doen. Ik ben Goodlife & in het bijzonder Frits Rooth en Frank Pronk dan ook bijzonder dankbaar hiervoor!! Daarnaast wil ook graag Marjolein Pronk bedanken voor het beheren van mijn website, heel erg fijn!!

Bedankt voor het lezen en tot de volgende update :)Terug naar overzicht