Dirk Boehlé
 
Beachvolleyballer

Nieuws


Terug naar overzicht

22-10-2022

Update seizoen 2022

Allereerst leuk dat jullie een kijkje nemen op mijn website! Hierbij een update over het seizoen 2022. Dit seizoen vormde Mees Sengers en ik een team, Mees is een jong talent uitkomend voor het Nationaal jeugdteam. Ik mocht daardoor ook aansluiten bij de trainingen en gebruik maken van de faciliteiten van Beach Team Nederland (BTN). Een enorm positieve ontwikkeling voor mij t.o.v. voorgaande jaren waarbij ik altijd alles zelf moest organiseren. Alhoewel het ook z’n charme heeft om alles zelf op te bouwen als het gaat over het team en de begeleiding eromheen heb ik het afgelopen jaar toch als enorm prettig ervaren. Grote dank gaat uit naar onze coach Roland Rademaker die dit alles mogelijk maakt.

Mees en ik hebben een goed 1e seizoen gedraaid waarbij wij veel toernooien hebben kunnen spelen. Na winst tijdens het NK indoor en de eredivisie in Heerenveen hebben wij een x aantal toernooien gespeeld in de World tour, zogenaamde Future toernooien. Het 1e toernooi speelde wij in Cervia, Italië. Vanuit de kwalificatie zijn wij doorgedrongen naar het hoofdtoernooi en hebben daarin de kwartfinale bereikt. Later in het seizoen hebben wij nog 2 x de kwartfinale behaald tijdens een World Tour Future toernooi in Italië (Giardini Naxos) en Polen (Myslowice). Ondanks dat dit voor ons een knappe prestatie is hadden wij stiekem toch graag een keer het podium gehaald. Wat in het vat zit verzuurd niet!

Wij hebben op het Nederlands Kampioenschap een knappe 2e plaats behaald. Een goed toernooi met sterk spel in de finale waarbij wij dichtbij de winst kwamen maar uiteindelijk toch genoegen moesten nemen met de 2e plek.

Als kers op de taart hebben wij ook nog deel kunnen nemen aan het Europees Kampioenschap King of the court. Een enorm mooi evenement waarbij wij genoten hebben van onze tijd in het stadion.

Leuk nieuws!! Mees en ik hebben in samenspraak met onze coach Roland Rademaker besloten ook volgend jaar verder te gaan als team. Ik ben hier persoonlijk erg blij mee en kijk er naar uit!! Nu trainen wij dagelijks in het Zuiderpark in den haag ter voorbereiding op het nieuwe seizoen. Dit jaar voor mij dus niet overwinteren in warme oorden, maar keihard trainen in het Zuiderpark met goede faciliteiten.

Dit afgelopen seizoen was op geen enkele manier mogelijk geweest zonder mijn trouwe sponsor Goodlife Pharma. Met hun ondersteuning kan ik dit alles bekostigen en geniet ik elke dag van wat ik mag doen. Frits Rooth en Frank Pronk enorm bedankt!!

Bedankt voor het lezen en ik hou jullie op de hoogte! :)Terug naar overzicht