Dirk Boehlé
 
Beachvolleyballer

Nieuws


Terug naar overzicht

08-06-2022

5e plaats Future World Tour, Cervia (Italië)

Mees en ik hebben ons eerste Internationale optreden achter de rug. Het was een turbulente week! Na het NK indoor (april 2022) was het nu tijd voor het tweede toernooi samen.

Wij hebben bijna geen internationale ranking punten, daarom stonden wij als vrijwel nummer laatst geplaatst in de kwalificatie. Wij hebben 2 enorm spannende wedstrijden gespeeld tegen Polen en daarna Spanje. In beide wedstrijden hebben wij meerdere matchpoints overleefd en na flink strijden telkens de wedstrijd naar ons toe getrokken!

In het hoofdtoernooi versloegen wij gelijk de nummer 1 geplaatst uit Argentinië (wederom spannende 2/1). Uiteindelijk hebben we de kwartfinale bereikt en zijn we daarin door Zwitserland uitgeschakeld.

Een enorme boost voor ons als team. Een flinke sloot aan punten en ook de bevestiging dat wij goed op weg zijn!! In de weekenden van 18/19 (Heerenveen) en 24/25 (Boskoop) juni spelen wij twee eredivisie toernooien. De week erna zullen wij wederom een Future World Tour toernooi spelen in Italië, spannende en leuke weken die eraan komen!!Terug naar overzicht