Dirk Boehlé
 
Beachvolleyballer

Nieuws


Terug naar overzicht

10-04-2022

Nederlands Kampioen Indoor 2022

In het weekend van 9 en 10 april vond het Nederlands Kampioenschap indoor plaats in The Beach, Aalsmeer. Vanwege Covid is het toernooi de afgelopen jaren helaas niet doorgegaan, maar dit jaar werd er weer gestreden om de Nederlandse Indoor titel.

Ik vind het altijd leuk om in The Beach (Aalsmeer) te spelen, ik heb hier in het verleden vele mooie momenten beleefd. Zo ben ik hier vroeger als klein jochie min of meer begonnen met ‘serieus’ beachvolleyballen bij destijds Beach Team Aalsmeer. Daarnaast heb ik hier ook een aantal jaren geleden met Steven van de Velde brons gewonnen op het World Tour toernooi en daarmee ook onszelf geplaatst voor het EK Beachvolleybal in 2018.

Naast de sportieve herinneringen is het ook altijd een genot om hier te spelen als het gaat over de goede verzorging van de spelers. Alles is tot in de puntjes geregeld en als speler kom je hier niks te kort, hulde aan het team van The Beach!

Het NK indoor is het eerste toernooi dat Mees en ik samen speelden. De hoogst geplaatste teams uit Nederland deden niet mee omdat zij op dat moment aan het spelen waren in Itapema, Brazilië. Mede door dit gegeven feit maakte dat Mees en ik een hele duidelijke missie voor onszelf hadden geformuleerd; het toernooi winnen!

Het is altijd spannend om als team voor de eerste keer echt samen een toernooi te spelen. Wij hadden echter een flink aantal maanden hard trainen achter de rug en waren goed voorbereid op het toernooi. Dank aan onze trainer, Roland Rademaker!

Al met al een goed toernooi gespeeld en zonder setverlies het toernooi gewonnen en daarmee onszelf tot Nederlands Kampioen indoor 2022 gekroond. Mees heeft als jong broekie (17 jaar) als een dijk staan spelen en dit beloofd wat voor het aankomende seizoen!

 NK Indoor - 1.JPG
 NK Indoor - 2.jpg
 NK Indoor - 3.jpg
 NK Indoor - 4.JPG


Terug naar overzicht